Nuffnang

Saturday, 14 April 2012

Gerbang Malam


Jalan-jalan malam minggu di Bandaraya Ipoh,Perak Darul Ridzuan...Tempat yang paling best gua pergi ialah Uptown yang dikenali sebagai Gerbang Malam...Best kat situ sebab banyak barang yang kita leh dapat...macam biasa lah...Barang-barang nyer pulak sume yang mampu kita beli..Murah dan berpatutan..Baju,seluar,kasut,jam tangan,cermin mata dan macam-macam aksesori ade...fuhhh best...



Slogan Gerbang Malam...Singgah le..macam-macam ada...



Laluan masuk ke Gerbang Malam...lambat sampai parking penuh terpaksalah menapak jauh...hehe




Gerai yang menjual T-shirt dan jersi bola...




Gerai menjual jam tangan dan kasut bundle pun ade...




Gerai menjual jam tangan kanak-kanak serta kasut..dimana terdapat pelbagai jenama kasut di gerai ini...kualiti kasut terbaik...




Juga terdapat gerai yang hanya menjual selipar sahaja...macam-macam pattern dan design ade...Crocs gergasi pn ade...besar tuu..hehehe





Gerai-gerai lain yang turut terdapat di Gerbang Malam...




Ini adalah antara gerai yang terakhir gua pergi iaitu gerai menjual cermin mata dan juga peniaga buah berangan..memang sedap buah berangan ni.....