Nuffnang

Sunday, 22 April 2012

Bayang-bayang




Bayang-bayang...
Bermain dengan bayang-bayang maksud gua shoot bayang-bayang..tak kisah la bayang ape pun..bayang diri kita sendiri ke, bayang pokok ke, bayang banggunan ke, agak best juga pasal kita leh buat macam-macam gaya..kalau bayang kita lah...boleh buat bayang duduk ke, berdiri ke, melompat pun boleh jugak...hehe..bayang-bayang adalah satu......pada gua yang simple ..pasal ape simple...pasal mudah jer kita nak shoot...duduk jer kat mana-mana contoh bawah lampu pastu dapat la bayang-bayang...ape pun perlu ade kreativiti untuk menghasilkan satu-satu gambar yang cantik...so bergantung kepada kreativiti rakan-rakan pembaca sekalian....selamat mencuba...